top of page
  • Foto van schrijverElmira Drost

Even voorstellen: onze nieuwe collega Elmira Drost

Mijn naam is Elmira Drost, ik woon in Eindhoven en ik ben 23 jaar.

Recent ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogescholen met de opleiding HBO-ICT. Binnen mijn afgeronde opleiding heb ik mij vooral gefocust rondom het onderwerp cybersecurity. Bij Ratho heb ik sinds 1 juli de functie van ICT-adviseur op dit gebied. Deze functie geeft mij de mogelijkheid om zowel in- als extern de informatiebeveiliging te verbeteren. Wat ga ik doen bij Ratho?

Voordat ik bij Ratho begon, heb ik al twee jaar parttime bij Ratho rondgelopen. Deze ervaring heeft mijn passie voor Ratho versterkt en heeft me geholpen om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.


Als ICT-adviseur houd ik me bezig met het voortdurend monitoren en evalueren van onze beveiligingsmaatregelen. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de technologie en cybersecurity om ervoor te zorgen dat wij als organisatie bijblijven op het gebied van beveiliging.


Nu ik fulltime werkzaam ben bij Ratho, zet ik mijn expertise in om de beveiliging van onze organisatie te verbeteren. Ik heb al een inzicht in onze systemen en processen, en ik ben enthousiast om deze kennis verder uit te breiden en bij te dragen aan de groei en beveiliging van het bedrijf. Daarnaast ga ik mij meer verdiepen in techniek, dit doormiddel van het leren van collega's, trainingen volgen en ook vooral door dingen te doen.


Waarom Ratho?

Wat mij in Ratho aantrok is dat we veel dezelfde normen en waarden delen. Het hecht veel waarde aan de bescherming van gegevens en privacy, en investeert in haar medewerkers. Ik voel me trots om deel uit te maken van een organisatie die zich inzet voor het bieden van een veilige en betrouwbare omgeving voor onze klanten.


Mijn werkdagen zijn van maandag tot donderdag. Mogelijk krijg je mij nog een keer aan de telefoon of spreken wij elkaar snel op een andere manier. Tot snel! 


Groet,

Elmira


 

Als ICT-adviseur houdt Elmira zich bezig met het voortdurend monitoren en evalueren van onze beveiligingsmaatregelen. Ze volgt de nieuwste ontwikkelingen in de technologie en cybersecurity om ervoor te zorgen dat wij als organisatie bijblijven op het gebied van beveiliging en daarmee onze opdrachtgevers vooruit helpen.

Comments


bottom of page