top of page
  • Foto van schrijverRatho

Even voorstellen: onze nieuwe collega Luc Waltmann

Mijn naam is Luc Waltmann, ik word op 14 mei 24 jaar en ben geboren en getogen in Veldhoven, waar ik samenwoon met mijn vriendin Lina en ons hondje Sky. Ik ben op 1 mei 2023 fulltime begonnen bij Ratho als junior accountmanager. Ik zal me vooral bezig gaan houden met het onderhouden en uitbreiden van de relaties met de opdrachtgevers van Ratho. Daarbij zal ik ook mijn uiterste best gaan doen om het klantportfolio verder uit te breiden. 



Wat vind ik leuk om te doen?

In mijn vrije tijd vind je me minimaal 2x in de week bij de plaatselijke voetbalclub waar ik speel in de kelderklasse. Buiten het voetbal houd ik ook van een potje gamen (shooters/mmorpg’s). Hetgeen wat ik misschien nog wel het allerleukste vind om te doen is een lekkere maaltijd op tafel zetten met een goeie fles wijn en/of goede borrel. En nee dit hoeft voor mij niet perse een culinair hoogstandje te zijn. Een simpele barbecue of gezellig gourmetten versta ik hier ook onder.

 

Waarom Ratho?

Tijdens mijn werk bij mijn vorige werkgever heb ik kennis mogen maken met Ratho, Destijds een hele fijne ervaring met (inmiddels ex-collega) Tjeerd. Toen hij bij mij aangaf dat hij Ratho ging verlaten, kwam naar voren dat ik aan het zoeken was naar een nieuwe uitdaging. Vrij kort daarop volgde een fijn gesprek op de Paradijslaan met Wendy en Thomas. Daarna was het voor mij snel duidelijk dat Ratho een werkgever is waarvoor ik graag zou willen werken. En hoe meer ik te weten kom over de organisatie, hoe meer ik enthousiast raak. 



Wat kan je van mij verwachten?

Ik ben een enthousiaste blonde krullenbol die erg van het vak ‘’sales’’ houdt. Je zult mij meestal glimlachend op de werkvloer tegenkomen, tenzij ik geconcentreerd ben, dan kijk ik erg serieus. Verder ben ik een open boek, mocht je meer te weten willen komen over mij, dan stel ik voor dat je contact met me opneemt. Ik ga dat in elk geval zeker doen met jou. Het lijkt mij in ieder geval leuk om iedereen, zowel opdrachtgevers als collega's, beter te leren kennen.

 

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Groeten Luc


 

Luc onderhoud contact met onze relaties en heeft vooral veel kennis op het gebied van hardware. Hij houdt zich daarnaast bezig om het klantportfolio verder uit te breiden.

Comments


bottom of page