top of page
  • Foto van schrijverRatho

Even voorstellen: onze nieuwe collega Roy Rooijakkers

Mijn naam is Roy Rooijakkers, 27 jaar oud en ik kom uit Veghel. Ik ben hier geboren en woon er nu 2 jaar samen met mijn vriendin, onze hond en 2 katten. Bij Ratho kom ik het servicedeskteam fulltime versterken. Ik ga mijn uiterste best doen om alle problemen/incidenten die binnenkomen tot een goed einde te begeleiden.Wat vind ik leuk om te doen?

In m'n vrije tijd ben ik vaak met vrienden spellen aan het spelen, zowel online als rond de tafel. Ik speel van alles van kaartspellen zoals Magic the gathering, table top RPG bijvoorbeeld Dungeons & dragons tot "gewone" bord spellen zoals Monopoly en Kolonisten van Catan.

 

Waarom Ratho?

Ik heb voor Ratho gekozen omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. De werkzaamheden op de servicedesk komen op sommige vlakken overeen met wat ik de afgelopen 5 jaar heb gedaan bij m'n vorige werkgever. Verder waren bij Ratho de werksfeer en doorgroeimogelijkheden ook dingen die mij aantrokken. Ik hoop met mijn nuchtere en beschouwende houding het team te versterken en aan te vullen waar nodig. Ook hou ik van wat humor en sta ik altijd open voor feedback en  pas dit graag toe waardoor ik ook persoonlijk verder kan groeien.

 

We spreken elkaar vast aan de telefoon!

Groet Roy


 

Roy heeft sinds 2017 professionele ervaring in de IT op zowel de helpdesk als 'in het veld'.

Comments


bottom of page