top of page
  • Foto van schrijverRatho

Even voorstellen: onze nieuwe collega Wilbert Vogels

Mijn naam is  Wilbert Vogels, 53 jaar en woonachting in Helmond. Op 1 augustus 2023 ben ik gestart op de helpdesk en vervul daar de functie van coach helpdesk. Mijn loopbaan is lang geleden begonnen als ICT engineer waar ik op locatie bij klanten implementaties en installaties heb uitgevoerd. De afgelopen 13 jaar ben ik als servicedesk medewerker aan het werk geweest.  


Wat ga ik doen bij Ratho?

Als coach zal ik een sleutelrol gaan spelen in het sturen van de helpdesk. De klant staat bij mij op nummer 1, een tevreden klant is de kern van het succes van een helpdesk. Mijn enthousiasme en ervaring ga ik inzetten om de collega’s mee te nemen op reis die de Helpdesk naar een (nog) hoger niveau gaat brengen. Samen met mijn team ga ik werken aan een service die aansluit bij de behoeftes van de klant.Mijn vrije tijd

Als fanatieke luchtvaart enthousiast houd ik me in mijn vrije tijd bezig met alles wat met luchtvaart te maken heeft. Samen met mijn oude buurjongen maak ik regelmatig een vlucht vanaf Budel in een sportvliegtuig. Verder breng ik (heel) veel tijd door in de virtuele wereld van Microsoft flightsimulator waar ik samen met mensen over heel de wereld mooie vluchten maak. 


Het is bijna vanzelfsprekend dat ik jou een keer spreek aan de telefoon of op een andere manier. Tot snel! 


Groet,Wilbert


 

Wilbert heeft in zijn jonge jaren als ICT engineer op locatie bij klanten implementaties en installaties uitgevoerd. De afgelopen 13 jaar is hij als servicedesk medewerker aan het werk geweest

Comments


bottom of page