top of page
Quickscan Ratho

Grip op jouw cybersecurity

Inzicht met de Quickscan

Krijg grip op jouw IT-beveiliging

Als je niet goed weet waar je moet beginnen als het gaat om informatiebeveiliging, gebruik dan de Quickscan als startpunt. Je krijgt grip en maakt inzichtelijk hoe jouw organisatie er momenteel voor staat. Uit het rapport volgen meteen welke, praktische- en eenvoudige, verbeteringen jouw IT-omgeving direct veiliger maken.

Welke onderdelen bevat de Cyber security scan:

  • Beleidscan
    Met de uitgebreide vragenlijst krijg je inzicht in wat jij geregeld hebt als het gaat om informatiebeveiliging. Met de adviezen krijg je dit naar een hoger niveau.

  • Technische scan
    Welke technieken- en oplossingen gebruikt jouw organisatie? We maken inzichtelijk hoe goed jouw organisatie is voorbereid op een, helaas veelvoorkomende, ransomware aanval.

  • Bewustwording
    Met een phishing simulatie wordt duidelijk hoe bewust medewerkers zijn als het gaat om het openen van (phishing) e-mails.

Geen toegang tot vertrouwelijke systemen nodig

We duiken niet in jouw systemen, maar stellen vooral veel vragen. Van de uitkomsten maken wij een rapport met aanbevelingen waarmee jij direct aan de slag kunt. Uiteraard helpen onze medewerkers je hier graag bij.

Je kunt er voor kiezen om deze Quickscan uit te breiden met onze Cyber security scan.

Ik wil die Quickscan!

Ratho BV heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je af kan melden, onze privacypraktijken en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

bottom of page