top of page
IT dienstverlener Eindhoven

Continuïteit

Continuïteit

con·ti·nu·ï·teit (de; v) 1. onafgebroken duur

Het werk moet altijd doorgaan, dus jouw IT-omgeving moet onafgebroken functioneren. Dat belooft natuurlijk iedereen, maar hoe maak je dat waar? Door risicomanagement permanent onderdeel te laten zijn van de dienstverlening. Bij Ratho zijn we continue op zoek naar mogelijke IT-risico’s in jouw omgeving.

Met een groot ervaren technisch team werken we samen met jou om deze risico’s tot een minimum te beperken. We monitoren proactief jouw omgeving en processen zodat we mogelijke conflicten signaleren nog voordat ze problemen zijn. Wij zijn er dus om de downtime tot een minimum te beperken. Zo waarborgen wij de continuïteit.

IT dienstverlener Eindhoven

Onze diensten

Deze diensten zorgen voor een betere continuïteit van jouw IT-omgeving

Opdrachtgevers

Deze opdrachtgevers gingen jou voor

"

“We hebben weer een frisse, schaalbare en robuuste IT-infrastructuur tot onze beschikking waarop we kunnen gaan bouwen. We hebben nu alle facetten aan boord om op afstand met elkaar samen te werken. We zetten Ratho in als MSP waardoor wij hen kunnen benaderen voor diverse IT- vragen en zelf doorkunnen met onze kerntaken.

Ton Ruijters | Manager R&D

TANS

"

“Ratho heeft ons geholpen met de implementatie van Microsoft 365 en een duidelijk inrichting van Microsoft Teams, hierdoor is onze onderlinge communicatie erg verbeterd en is ook de vindbaarheid van documenten toegenomen. We kunnen makkelijker samenwerken tussen de verschillende vestigingen en het contact tussen het servicebureau en de medewerkers op de locaties is veel eenvoudiger.”

Heidi van Ommeren

De Kleine Wereld

IT dienstverlener

We zijn er

VOOR EEN SECOND OPINION

Twijfel je over de kennis of kunde van je huidige IT-partij? Vraag een gratis second opinion aan.

bottom of page