Maak beveiligingsrisico's inzichtelijk: gebruik de kwetsbaarheidsscanner

DELEN

Hoeveel procent van jouw dag breng jij door achter de computer? In een tijdperk waarin organisaties steeds afhankelijker worden van hun digitale werkomgeving, vormen cyberaanvallen een toenemende bedreiging. Bescherm jouw organisatie tegen cybercriminelen, wapen jezelf met een kwetsbaarheidsscanner!

Ontdek de kwetsbaarheidsscanner

Een kwetsbaarheidsscanner is een hulpmiddel dat potentiële zwakke plekken en kwetsbaarheden in netwerken, systemen en apps opspoort.

 

Wij zetten de voordelen van de kwetsbaarheidsscanner voor je op een rijtje:

1. Proactieve beveiliging: De scanner detecteert mogelijke beveiligingslekken, zodat jij proactief kunt handelen.
2. Tijds- en kostenefficiënt: Met de scanner kun je efficiënt en snel scannen. Dat  bespaart tijd en kosten in vergelijking met handmatige tests.
3. Gedetailleerde rapportages: Met de uitgebreide rapporten kun je risico's gemakkelijk prioriteren en en op tijd effectieve maatregelen treffen.
4. Naleving van regelgeving: Met de kwetsbaarheidsscanner kun je gevonden kwetsbaarheden relateren aan geldende normen. Zo kun je tijdig de verbeteringen aanbrengen die benodigd zijn voor een certificering.
5. Dagelijks scannen:
De scanner scant dagelijks alle systemen, zo ben je altijd op de hoogte van je beveiligingsstatus. 

 

Download de onepager gratis

Voor cybersecurity geldt, voorkomen is beter dan genezen. Door beveiligingsrisico's proactief en geautomatiseerd te identificeren,  kun je potentiële zwakke plekken aanpakken. Zo verminder je de kans op cyberaanvallen aanzienlijk. Investeer in de digitale bescherming van jouw organisatie, lees alles over de mogelijkheden van de kwetsbaarheidsscanner in onze gratis onepager.Download de onepager