Meer productiviteit door procesautomatisering

DELEN

Hoe kun je werk simpeler en eenvoudiger maken, tijd en kosten besparen en medewerkers inzetten op werkzaamheden die waarde toevoegen? Je benut capaciteit van medewerkers beter door het automatiseren van terugkerende en eenvoudige taken en processen. Zo houden ze meer tijd over voor uitdagender, en belangrijker werk én bieden ze meer toegevoegde waarde. Dit draagt vervolgens weer bij aan het werkplezier en uiteindelijk aan het succes van jouw organisatie. Wij helpen je graag verder vooruit met optimalisatie en productiviteit. 

Verder vooruit met  productiviteit
Verder vooruit met optimalisatie

Repeterende werkzaamheden automatiseren

Wellicht klinkt dit herkenbaar: applicaties en systemen die nét niet alles wat je wilt met elkaar communiceren, informatie die via Excel of papier van A naar B moet en van die repeterende werkzaamheden die jouw medewerkers stiekem teveel tijd kosten en inhoudelijk niet het meeste werkgenot bieden. Wist je dat oplossingen zoals Microsoft Power Automate of Crony dergelijke taken en processen eenvoudig kunnen automatiseren zonder grote, inflexibele en dure aanpassingen te hoeven doen in jouw CRM-, ERP oplossingen of bedrijfsapplicaties?

 

Wij kijken naar kostenreductie, foutminimalisatie en productieverbeteringen

Vaak zijn medewerkers zo gewend en ingeburgerd in bepaalde processen dat het moeilijk lijkt om verbeteringen te herkennen. Wij richten ons daarom eerst op jouw mensen en hun processen en tenslotte de technieken die hieraan gekoppeld zijn. Onze adviseurs kijken samen met jou en je medewerkers welke optimalisatie-mogelijkheden er zijn binnen jouw organisatie.
Dit doen we altijd aan de hand van onze vier thema’s; Productiviteit, Continuïteit, Veiligheid en Optimalisatie. Vanuit het thema Optimalisatie kijken we samen met jou naar
mogelijke verbeteringen in jouw processen en werkzaamheden. Vanuit het thema Productiviteit kijken we naar jouw IT-middelen en processen. Ons advies baseren wij altijd op voordelen als kostenreductie, foutminimalisatie en productieverbeteringen.

Aanpak_Zwart

 

IT-oplossingen die tijd en geld opleveren

Het verbeteren en optimaliseren van jouw productiviteit is vaak lastiger dan je denkt. Want, om de voetballer Cruijff te citeren, ‘Je ziet het pas als je het doorhebt’. En dat is hier niet anders. Daarom starten we vaak klein en als jij de voordelen hebt ervaren kijken we samen verder naar nog meer mogelijkheden. Onze consultants hebben ervaring met het uitwerken van procesoptimalisaties en onze ontwikkelaars hebben de kennis en kunde om met diverse oplossingen verbeteringen mogelijk te maken. 

Vaak is de terugverdientijd van jouw oplossing binnen een kort tijdsbestek merkbaar. IT-oplossingen die geen geld kosten, maar voor jou aan het werk gaan en je tijd en geld opleveren, wie wil dat nou niet?
Wij zijn er klaar voor! Jij ook? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek:

Ja ik wil graag vrijblijvend advies