Partners

Microsoft

Microsoft

De softwareoplossingen van Microsoft lopen als een rode draad door onze beheerdiensten heen, of het nu gaat om onderwijsorganisaties of zakelijke opdrachtgevers. Van werkplekken tot servers en virtualisatieoplossingen; in elk onderdeel komen de technologieën van Microsoft terug. Vol trots kunnen we zeggen dat wij zowel Microsoft Gold Partner als Authorized Education Gold Partner (AEP) zijn.


Dell

Dell

Een goede softwareoplossing valt of staat met het hardware platform waarop het gefundeerd is. Vanwege jarenlange ervaring met Dell, van zowel werkstations en laptops tot servers en netwerkcomponenten, weten wij dat u op basis van hun hardware oplossingen stabiele en snelle oplossingen kunt realiseren.


Basispoort

Basispoort

Als zesde officiële koppelpartner van Stichting Basispoort bieden wij de mogelijkheid om via ons Ratho Portaal het digitale lesmateriaal waarvoor de school een licentie heeft bij de aangesloten uitgeverijen, direct toegankelijk te maken via SSO (Single Sign On). Op deze manier komt ook Ratho tegemoet aan een van de speerpunten van de PO-Raad, namelijk het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van de werk- en leeromgeving bij een onderwijsinstelling.


CodeTwo

CodeTwo

CodeTwo levert diverse oplossingen voor zowel Exchange servers als Office 365, waarvan wij een geautoriseerde reseller zijn. Het product regelt de e-mail handtekeningen en disclaimers centraal, zonder tussenkomst van de gebruiker. Daarmee is de standaardisatie van organisatiedisclaimers, bedrijfsgegevens en logo’s in e-mails eenvoudig in te regelen, zodat er geen wildgroei in handtekeningen ontstaat en organisaties eenduidig naar buiten communiceren.


Aerohive

Aerohive

Met wifi oplossingen van Aerohive Networks bieden wij een controllerloze draadloze netwerkoplossing. Nog veel belangrijker is dat de wifi netwerken op basis van Aerohive oplossingen zeer stabiel en snel zijn.


Whitehats

Whitehats

Onze partner Whitehats zorgt er voor dat uw applicaties beschermd worden met advies van ethical hackers. Zij hebben de kennis in huis voor effectieve beveiliging en kunnen hierdoor uw toepassingen weerbaar en veilig maken.


gnTel

gnTel

Met de digitale telefonie oplossingen van gnTel, opgezet door oude medewerkers van TNO en KPN, bieden wij een ijzersterke propositie op het gebied van VoIP. Met name de oplossing FlexPBX is erg aantrekkelijk voor grotere organisaties met meerdere locaties die op zoek zijn naar een flexibele telefonische oplossing met een enkele factuur.


Sophos

Sophos

In een zeer kort tijdsbestek heeft Sophos (voorheen Cyberoam) zich tussen de grote namen op het gebied van gegevensbeveiliging weten te vestigen. Hun oplossingen blinken niet alleen uit in een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, maar juist ook in het gemak waarmee de apparaten zich laten beheren via de webinterface of de centrale cloudportal.


pagina 1 van 3

Helpdesk