Home >  Over ons  > Partners


Microsoft Partner Logo

De softwareoplossingen van Microsoft lopen als een rode draad door onze beheerdiensten heen, of het nu gaat om onderwijsorganisaties of zakelijke opdrachtgevers.

Van werkplekken tot servers en virtualisatieoplossingen; in elk onderdeel komen de technologien van Microsoft terug. Vol trots kunnen we zeggen dat wij Microsoft Silver Partner zijn op de volgende gebieden: Midmarket Solution Provider Small & Midmarket Cloud Solutions. Je vindt ons ook op PinPoint.

 

Dell Partner Direct 2
Een goede softwareoplossing valt of staat met het hardware platform waarop het gefundeerd is. Vanwege jarenlange ervaring met Dell, van zowel werkstations en laptops tot servers en netwerkcomponenten, weten wij dat je op basis van hun hardware oplossingen stabiele en snelle oplossingen kunt realiseren. 

 

Aerohive Logo Web1

Met WiFi oplossingen van Aerohive Networks kunnen wij jou de enige echte controllerloze draadloze netwerkoplossing aanbieden die op dit moment beschikbaar is. Hiermee blinken zij niet alleen uit in de zin van de gebruikte techniek, maar nog veel belangrijker is dat de WiFi netwerken op basis van Aerohive oplossingen zeer stabiel en snel zijn.

 

Sophos (1)

In een zeer kort tijdsbestek heeft Sophos (voorheen Cyberoam) zich tussen de grote namen op het gebied van gegevensbeveiliging weten te vestigen. Hun oplossingen blinken niet alleen uit in een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, maar juist ook in het gemak waarmee de apparaten zich laten beheren via de webinterface of de centrale cloudportal.

 


Brother logo

Onze partner Brother bestaat al ruim 100 jaar en is vooraanstaand als het gaat om printers, all-in-ones, faxen, beletteringsystemen, labelprinters en scanners. Met Brother Managed Print Service (mps) hoef je niet meteen een printer aan te schaffen, maar kun je voor een vast bedrag per maand afdrukken met hoge kwaliteit en krijg je meer inzicht in jouw printkosten.

 

Gntel Logo Siteratho

Met de digitale telefonie oplossingen van gnTel, opgezet door oude medewerkers van TNO en KPN, bieden wij een ijzersterke propositie op het gebied van VoIP. Met name de oplossing FlexPBX is erg aantrekkelijk voor grotere organisaties met meerdere locaties die op zoek zijn naar een flexibele telefonische oplossing met een enkele factuur.

 

Logo Rout It Zw Vrijst
Overal bereikbaar via één nummer. Dat kan met HIP & telefonie van RoutIT. Op je éne zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn. Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan de HIP bedrijfscentrale, zodat je nog maar één nummer op je visitekaartje hoeft te drukken. Door HIP te koppelen via de dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van RoutIT, en verlaagt HIP de gesprekskosten. Voor ons dus een ideale partner om mee samen te werken!
Altaro

Omdat wij virtualisatie gebruiken bij onze klanten, hebben we gekozen voor Altaro Hyper-V Backup. Dit maakt het voor ons eenvoudig om goede back-ups te maken van Microsoft Hyper-V VM's. Hiermee beschikken wij over een breed scala aan gedetailleerde herstelopties om snel en veilig problematische situaties te kunnen overwinnen. Wij zijn Certified Partner van Altaro.

 


Parallels

Wij zijn Preferred Partner van Parallels. Met de Parallels RAS (Remote Application Server) draait er een veilige remote desktop, gewoon in een browser. Hiermee maken wij virtuele desktops en applicaties beschikbaar en beheersbaar vanuit een centrale locatie. Bekijk hier de Partnerpagina van onze partner Parallels.

 

Interconnect Logo Web

Wij maken gebruik van de datacenters van Interconnect in Eindhoven en Den Bosch om ons eigen redundante hostingplatform beschikbaar te stellen. Door middel van onze eigen glasvezel verbinding tussen beide locaties, is dit platform onderling verbonden en bieden wij volledige geografisch redundante oplossingen aan. De datacenters van Interconnect voldoen daarnaast aan de ISO 27001 norm en zijn bovendien SAS70 / ISAE3402 gecertificeerd om ook privacy gevoelige informatie op te mogen slaan.

 

De digi-borden van Prowise hebben een aantal jaar geleden de markt behoorlijk opgeschud bij hun intrede. Door het feit dat Prowise de borden in eigen beheer fabriceert, zijn zij in staat om een touch screen van zeer hoge kwaliteit tegen een betaalbaar bedrag aan te bieden. Hierbij wordt zelfs standaard 5 jaar garantie gegeven.

 

Gecertificeerd Business Partner ZW Vrijst

Met supersnel en veilig internet van Ziggo zit je goed! Niet voor niets zijn wij Gecertificeerd Business Partner van Ziggo. En al meerdere malen zijn zij door de bezoekers van Tweakers.net uitgeroepen tot beste internetprovider van Nederland. Met de hoge up- en downloadsnelheden heb je altijd meer dan voldoende snelheid. Internet van Ziggo is de betrouwbare basis voor ICT en telefonie.

 

Combell Grijs

 

Combell is onze partner op het gebied van domeinnaamregistraties en webhosting op basis van zowel Windows als Linux servers. Mede door hun 24x7x365 support waar altijd iemand ons vriendelijk en hulpvaardig te woord staat, is dit ook al een partner van ons sinds het begin.


Awingu logo zw

 


Professionals van vandaag hebben de voorkeur om hun eigen apparaten te gebruiken, ze zijn zeer mobiel en willen kunnen werken vanaf elke locatie. Daarbij verwachten zij altijd en overal toegang tot al hun bestanden en applicaties. Awingu heeft een slimme, eenvoudige en veilige oplossing voor al deze uitdagingen, daarom hebben wij voor hun partnership gekozen.OSN logo zw

 


Digitaal werken, automatisering van processen én altijd overal toegang tot centrale informatie; OSN biedt diverse software solutions aan voor het digitaliseren van documentstromen. Van automatische factuur- herkenning tot mobile printing. Tijd en kosten kunnen hiermee eenvoudig worden bespaard. Maak ook een start met digitalisering en automatiseringsproces van documentprocessen en profiteer van ons partnership met OSN!


 FileCloud_grey


FileCloud is een zakelijke oplossing voor het veilig openen, synchroniseren en delen van bestanden die op jouw server staan. Hierbij maken ze gebruik van de bestaande infrastructuur in jouw organisatie. Het werkt hetzelfde als Dropbox of Box.net, maar is veel beter beveiligd en jij bent en blijft 100% eigenaar van de gegevens. Het is de eenvoudigste manier om bestandsdeling, synchronisatie en mobiele toegang toe te voegen aan de al bestaande bestandsopslag.


Leba Benelux


Collectief IT gebruik op school? Onze partner Leba Benelux heeft de oplossing! Overal waar collectief met tablets en/of laptops wordt gewerkt zijn deze producten onmisbaar. Ze bieden oplossingen voor collectief opbergen, opladen en beheren van Laptops, ChromeBooks, iPads en Tablets. Door het zeer brede assortiment zijn ze vrijwel altijd in staat de juiste oplossing aan te bieden. Door goed naar de wensen van de gebruikers te luisteren innoveert Leba continu en passen zij de producten regelmatig aan om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.


Smit Visual is een vooraanstaande Nederlandse producent van presentatiemiddelen en audiovisuele oplossingen. Ruim 35 jaar leveren zij een breed assortiment producten aan bedrijven en onderwijsinstellingen. Naast hun standaard aanbod maken zij alle mogelijke maatwerkoplossingen voor jouw project. Alle kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar via ons.

 


Logo Zuludesk Vrijst 207X120 Grey


Heel veel scholen willen iPads inzetten in de klas. Maar niet elke leraar vindt dit een goed idee. Want hoe zorg je er voor dat leerlingen alleen met hun lesstof bezig zijn en niet met social media apps, filmpjes of foto's? Dat kan met de oplossing van onze partner ZuluDesk, een (Mobile Device Management (MDM) applicatie waarmee je iPad, iPhone en macOS computers beheert. Met ZuluDesk voeg je eenvoudig apps toe op één iPad of op tientallen iPads tegelijk. Ook beperk je de afleiding van leerlingen door het instellen van beperkingen (notificaties, camera, AppStore, iMessage).

 


BasisPoort

 

Wij zijn de zesde officiële koppelpartner geworden van de Stichting Basispoort. Met deze oplossing loggen leerkrachten en leerlingen via de schoolnetwerkomgeving van Ratho slechts één keer in. Al het digitale lesmateriaal waarvoor de school een licentie heeft bij de aangesloten uitgeverijen is dan direct vanuit de omgeving van Ratho toegankelijk (Single Sign On). Op deze manier komt ook Ratho tegemoet aan een van de speerpunten van de PO-Raad, namelijk het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van het gebruik van digitale materialen.
 CodeTwo 200x67

 

CodeTwo levert diverse oplossingen voor zowel Exchange servers als Office 365, waarvan wij een geautoriseerde reseller zijn. Het product regelt de e-mail handtekeningen en disclaimers centraal, zonder tussenkomst van de gebruiker. Daarmee is de standaardisatie van organisatiedisclaimers, bedrijfsgegevens en logo’s in e-mails eenvoudig in te regelen, zodat er geen wildgroei in handtekeningen ontstaat en organisaties eenduidig naar buiten communiceren.
 

Linkedin Twitter Facebook youtube