Partners

Microsoft

Microsoft

De softwareoplossingen van Microsoft lopen als een rode draad door onze beheerdiensten heen, of het nu gaat om onderwijsorganisaties of zakelijke opdrachtgevers. Van werkplekken tot servers en virtualisatieoplossingen; in elk onderdeel komen de technologieën van Microsoft terug. Vol trots kunnen we zeggen dat wij zowel Microsoft Gold Partner als Authorized Education Gold Partner (AEP) zijn.


Dell

Dell

Een goede softwareoplossing valt of staat met het hardware platform waarop het gefundeerd is. Vanwege jarenlange ervaring met Dell, van zowel werkstations en laptops tot servers en netwerkcomponenten, weten wij dat u op basis van hun hardware oplossingen stabiele en snelle oplossingen kunt realiseren.


Basispoort

Basispoort

Als zesde officiële koppelpartner van Stichting Basispoort bieden wij de mogelijkheid om via ons Ratho Portaal het digitale lesmateriaal waarvoor de school een licentie heeft bij de aangesloten uitgeverijen, direct toegankelijk te maken via SSO (Single Sign On). Op deze manier komt ook Ratho tegemoet aan een van de speerpunten van de PO-Raad, namelijk het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van de werk- en leeromgeving bij een onderwijsinstelling.


CodeTwo

CodeTwo

CodeTwo levert diverse oplossingen voor zowel Exchange servers als Office 365, waarvan wij een geautoriseerde reseller zijn. Het product regelt de e-mail handtekeningen en disclaimers centraal, zonder tussenkomst van de gebruiker. Daarmee is de standaardisatie van organisatiedisclaimers, bedrijfsgegevens en logo’s in e-mails eenvoudig in te regelen, zodat er geen wildgroei in handtekeningen ontstaat en organisaties eenduidig naar buiten communiceren.


Extreme Networks

Extreme Networks

Met wifi oplossingen van Extreme Networks (voorheen Aerohive) bieden wij een controllerloze draadloze netwerkoplossing. Nog veel belangrijker is dat de wifi netwerken op basis van hun oplossingen zeer stabiel en snel zijn.


Clavister | New Channel

Clavister | New Channel

Clavister is een toonaangevende Europese cybersecurity leverancier met meer dan 20 jaar ervaring. Voor steeds meer Europese bedrijven en (non-profit) organisaties wordt de keuze voor een cybersecurity oplossing met gegarandeerd géén achterdeuren (#NoBackDoors). Op basis van technische mogelijkheden of mogelijke dwang door overheden een belangrijk beslissingscriterium. De keuze voor een Europese leverancier die hiervoor garant staat is dan logisch. De keuze voor Clavister biedt die garantie.


Jamf School

Jamf School

Heel veel scholen willen iPads inzetten in de klas. Maar niet elke leraar vindt dit een goed idee. Want hoe zorgt u er voor dat leerlingen alleen met hun lesstof bezig zijn en niet met social media apps, filmpjes of foto's? Dat kan met de oplossing van onze partner Jamf School, een MDM applicatie waarmee u iPads, iPhones en macOS computers beheert. Met Jamf voegt u eenvoudig apps toe op één iPad of op tientallen iPads tegelijk. De afleiding van leerlingen wordt ook nog eens beperkt.


Holmes

Holmes

Holmes zorgt voor security awareness (bv. phishing) en zij combineren bewustwording, training én toetsing in één overzichtelijke, gebruiksvriendelijke digitale oplossing. In een korte sessie met specialist richt je de software in zodat concrete leerdoelen op een overzichtelijke en meetbare wijze bereikt worden.


pagina 1 van 3

Helpdesk