top of page
  • Foto van schrijverAyron Hooijmaijers

Ontdek de Teams vlogs van Aryon

Met Microsoft Teams werk je een stuk productiever. Mits je Teams goed gebruikt natuurlijk! Ik ben Aryon Hooijmaijers, dé Microsoft Teams expert van Ratho.Ik ben er voor jou en geef op onze LinkedIn pagina wekelijks tips weg in de vorm van blogs en vlogs. In dit artikel vind je alle Teams vlogs bij elkaar, wel zo makkelijk! Ze zijn kort en duidelijk zodat je de tips direct kunt toepassen en kunt delen met collega's. Ontdek zelf, én samen met jouw collega's, wat er allemaal mogelijk is en verhoog jullie productiviteit met Microsoft Teams. Wil je liever een training op locatie? Ook die geef ik met veel enthousiasme! Klik op onderstaande button voor meer informatie.


 

Teams vlog 1: hoe deel ik een e-mail in Microsoft Teams?

Hoe deel je een e-mail in Microsoft Teams? In deze vlog laat ik zien hoe jij in Teams eenvoudig een mailtje kunt delen.Teams vlog 2: hoe werkt de zoekfunctie in Microsoft Teams?

Zoeken in Microsoft Teams lastig? Of maak je hier weinig gebruik van? In deze vlog laat ik je stap voor stap zien hoe makkelijk en snel jij in Teams kunt vinden wat je zoekt. Teams vlog 3: hoe deel ik een bestand in Microsoft Teams? 

Wist jij dat je bestanden kunt delen in Microsoft Teams? Of maak je hier nog weinig gebruik van? In deze vlog laat ik je stap voor stap zien hoe makkelijk en snel jij een bestand kunt delen in Microsoft Teams. Microsoft Teams implementatie in 4 fases 

Ben je enthousiast geworden over het gebruik van Teams? Wij helpen graag om dit in jouw organisatie te implementeren. Voor een succesvolle implementatie hanteren wij 4 fases: Fase I:     Inventariseren en analyserenFase II:    Adviseren en introducerenFase III:   Toepassen en beherenFase IIII:  Evalueren en optimaliseren 

Ontdek in onze blog "Goed van start met Microsoft Teams"  meer over de eerste twee fases die horen bij een goede Teams implementatie. 


Benieuwd naar wat Microsoft Teams jouw organisatie kan brengen? Lees hoe HEYDAY productiever werkt met Microsoft Teams na onze succesvolle implementatie. Interesse? Vraag via onderstaande knop een vrijblijvende demo aan. 

Als het over het onderwijs en trainingen gaat is Aryon een expert. Hij zet zich vol enthousiasme in bij diverse projecten waaronder Teams implementaties. Hij geeft graag advies over de inrichting van o.a. Teams en SharePoint en verzorgt Microsoft 365 (adoptie)trainingen.

Comments


bottom of page