top of page
  • Foto van schrijverRatho

Thuis in Verzekeringen

Thuis in Verzekeringen voelt zich echt een partner van Ratho


"Ik voel me echt een partner van Ratho en niet een typisch klant met een klantnummer", zegt Bob van Kempen over zijn samenwerking met Ratho. ,,In het verleden heb ik ook samengewerkt met Ratho, maar toen niet vanuit de hoedanigheid als eigenaar van mijn eigen bedrijf. Ik ervaar de samenwerking met Ratho als bijzonder prettig en het is een goede beslissing geweest om bij de start van mijn bedrijf een ict-dienstverlener in te schakelen."


Bob van Kempen, eigenaar van Thuis in Verzekeringen


Geschiedenis en Kennismaking


In de tijd dat Bob nog werkzaam was voor een verzekeringsagent in Oirschot, is hij in contact gekomen met Ratho. Op die manier heeft hij vanaf het begin van het ontstaan van de ondernemering gezien hoe wij langzaamaan gegroeid zijn naar een full-service ICT dienstverlener. Toen hij op het punt stond om voor zichzelf te beginnen, was de keuze voor een partij die hem zou gaan bijstaan op dit gebied dan ook snel genomen.


De Vraagstelling


Voor een startende onderneming is ICT vaak een grote kostenpost; apparatuur, software de inrichting van alles en natuurlijk een website. Vanuit Bob kwam de vraag om te kijken hoe hij zo goed mogelijk zou kunnen opstarten met alle benodigde zaken zonder teveel franjes.


De Oplossing


Niet alleen hebben we Bob geholpen aan goede, en bovendien betaalbare, apparatuur met de bijbehorende inrichting van zijn Office 365 omgeving voor e-mail en agendafunctionaliteit. Daarnaast hebben we hem ook geholpen met VoIP telefonie. Voor de dagelijkse ondersteuning in het gebruik van zijn computers en website kan hij daarnaast terugvallen op onze service- en helpdesk die altijd voor hem klaar staat.


De Toekomst


Langzaam maar zeker begint inmiddels Thuis in Verzekeringen ook te groeien en inmiddels heeft Bob dan ook zijn eerste medewerkster in dienst genomen. Door de flexibele opzet van de gekozen Office 365 oplossing was de extra werkplek zo gerealiseerd.

Ook in de verdere groei van zijn onderneming kunnen wij Bob gemakkelijk bijstaan om verder door te groeien in zijn ondernemer en daarbij optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die de ontwikkelingen op het gebied van de ICT hem hierbij bieden. 


Oplossingen


Thuis in verzekeringen maakt gebruik van ons Totaal Beheer voor de ZZP'er.


Totaal Beheer voor de ZZP'ers


Het Totaal Beheer voor de ZZP'er is een variant van ons Totaal Beheer concept dat specifiek gericht is op startende zelfstandigen of kleine ondernemers die geen eigen server nodig hebben.

Hierbij wordt de IT volledig opgezet in de cloud omgeving van Office 365 van Microsoft. Daarnaast worden alle werkplekken van onze beheersoftware voorzien waarin naast een antivirus pakket van Bitdefender, ook alle (beveiligings)updates aan het besturingssysteem en alle gangbare randapplicaties volautomatisch beheerd worden. Via deze beheersoftware kunnen de medewerkers van onze service- en helpdesk daarnaast direct met u meekijken in het geval van problemen of vragen over uw systeem.


Evenals het volwaardige Totaal Beheer pakket, wordt ook bij de afgeleide hiervan voor een vast bedrag per maand het complete IT beheer aan ons uitbesteed. De ondersteuning vanuit service- en helpdesk voor het verhelpen van storingen en beantwoorden van uw vragen is hierbij kosteloos inbegrepen.


Standaard wordt dit beheerconcept voorzien van een 8-uurs SLA, maar u heeft ook de optie om voor een 4-uurs SLA te kiezen. 


Interview


"Ik voel me echt een partner van Ratho en niet een typisch klant met een klantnummer", begint Bob van Kempen over zijn samenwerking met Ratho. "In het verleden heb ik ook samengewerkt met Ratho, maar toen niet vanuit de hoedanigheid als eigenaar van mijn eigen bedrijf. Ik ervaar de samenwerking met Ratho als bijzonder prettig en het is een goede beslissing geweest om bij de start van mijn bedrijf een ict-dienstverlener in te schakelen."


Van Kempen is een kleine tien jaar geleden met Ratho in contact gekomen via de oud mede-eigenaar Ralf Stricker. "Ik heb Ratho zien groeien van een klein ict-bedrijfje naar een volwaardig bedrijf met zeer diverse klanten." De eigenaar van Thuis in Verzekeringen ziet zijn bedrijf harder groeien dan gedacht en heeft al extra mankracht ingeschakeld. "Ik moet mijn visie naar boven bijstellen, dus dat zal op termijn ook voor mijn ict-behoefte gelden."


Terugkomend op het partnerschap. "Ratho is niet te beroerd om op vrijdagavond na vijf uur ook nog eens de handen uit de mouwen te steken. Als er een probleem of vraag is, dan staan ze voor je klaar", noemt Van Kempen als voorbeeld. "Het gebeurt adequaat, klantvriendelijk en efficiënt. Ict is voor mij op deze manier werkelijk dienend en eenvoudig. Ik ervaar het gewoonweg als top."


Bob van Kempen, eigenaar van Thuis in Verzekeringen
Comments


bottom of page