top of page
  • Foto van schrijverAyron Hooijmaijers

Training: de sleutel tot succesvolle technologie-adoptie

Heb je ooit meegemaakt dat je met veel enthousiasme een nieuw systeem of tool hebt geïmplementeerd in jouw organisatie, maar dat je collega's er niet helemaal in meegaan? Het kan erg frustrerend zijn wanneer je een hele migratie hebt voltooid of een innovatieve applicatie hebt geïntroduceerd, maar het uiteindelijke gebruik achterblijft. Dit fenomeen staat in de IT-wereld bekend als een "adoptieprobleem".


Het belang van training en adoptie 

Als betrouwbare partner van talloze opdrachtgevers hebben wij gemerkt dat de adoptie van nieuwe oplossingen, zoals Microsoft 365, Teams, SharePoint en andere (cloud)applicaties, na migraties vaak achterblijft wanneer er onvoldoende nazorg, begeleiding en training voor medewerkers is. 

 

Slechte adoptie brengt verschillende nadelen met zich mee.:

1. Onveilige verspreiding van informatie

2. Verminderde productiviteit

3. Slechtere samenwerking

 

Met de juiste training kun je de adoptie van systemen verhogen, wat aanzienlijke voordelen biedt voor jouw organisatie. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

1. Verhoogde efficiëntie

2. Betere resultaten

3. Kostenbesparing

                                                                       

Download de onepager gratis

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Download dan onze gratis onepager. In dit document ontdek je uitgebreidere informatie over de voordelen van effectieve training en adoptie.


  • • De voordelen van goede adoptie

  • • Onze trainingsaanpak

  • • De mogelijkheden voor jouw organisatie 

Als het over het onderwijs en trainingen gaat is Aryon een expert. Hij zet zich vol enthousiasme in bij diverse projecten waaronder Teams implementaties. Hij geeft graag advies over de inrichting van o.a. Teams en SharePoint en verzorgt Microsoft 365 (adoptie)trainingen.

Comments


bottom of page