Continuïteit

 

Continuiteit

Continuïteit

con·ti·nu·ï·teit (de; v) 1. onafgebroken duur

Het werk moet altijd doorgaan, dus jouw IT-omgeving moet onafgebroken functioneren. Dat belooft natuurlijk iedereen, maar hoe maak je dat waar? Door risicomanagement permanent onderdeel te laten zijn van de dienstverlening. Bij Ratho zijn we continue op zoek naar mogelijke IT-risico’s in jouw omgeving.

Met een groot ervaren technisch team werken we samen met jou om deze risico’s tot een minimum te beperken. We monitoren proactief jouw omgeving en processen zodat we mogelijke conflicten signaleren nog voordat ze problemen zijn. Wij zijn er dus om de downtime tot een minimum te beperken. Zo waarborgen wij de continuïteit.

Onze diensten

Deze diensten zorgen voor een betere continuïteit van jouw IT-omgeving

Systeem- en netwerkbeheer

Wij monitoren jouw IT-omgeving 24/7 op correct functionerende hardware, back-ups en processen. Wij zien bijvoorbeeld van tevoren als een schijf vol gaat raken. Wát er ook mis kan gaan; wij acteren hierop zodat het vaak al is opgelost voordat het kan zorgen voor bijvoorbeeld downtime van een omgeving.

Ga naar Systeem- & Netwerkbeheer
Connectiviteit en telefonie

Voor digitale (cloud) telefonie via een hosted telefooncentrale en bellen via Microsoft Teams kun je bij ons terecht. Ook leveren wij professionele wifi oplossingen voor elk type omgeving en verzorgen wij kant-en-klare (tijdelijke) internetverbindingen en WaaS oplossingen op basis van xDSL, glasvezel of 4G.

Ga naar connectiviteit en telefonie
Quick scan | Cyber security scan
Als je wilt weten hoe jouw IT er voor staat, laat ons dan een quickscan doen. Je krijgt dan een rapport met aanbevelingen op basis van de door ons verzamelde data en basis inzicht in de cyber security status van jouw organisatie. Met ons actieplan krijg je handvaten en quickwins. Ook zorgen onze consultants voor de implementatie.
Ga naar Cyber security scan
Hard- en software

Naast de standaard werkplekken, laptops en servers bieden wij ook beveiligingsoplossingen zoals firewalls, netwerkapparatuur en audio/video oplossingen aan om digitaal samen te werken. Denk aan het gebruik van digiborden en audio conferentiemiddelen in samenwerking met Microsoft Teams. Bestel diverse artikelen via onze webshop.

Ga naar Hard- & Software
Back-up oplossingen

Bij calamiteiten zoals brand, diefstal, vandalisme of waterschade kun je data verliezen en in het ergste geval is dit niet zomaar meer terug te krijgen. Hoe zeker ben je van de continuïteit van de werkprocessen na een calamiteit? De juiste back-up procedures zijn je enige verzekering en wij helpen je hiermee op weg zodat jij snel weer aan de slag kunt bij dataverlies.

Cloud diensten

Hiermee stellen wij op aanvraag hardware, software en gegevens beschikbaar via het internet. Het beheer hiervan maar ook de online opslag vindt in een cloud plaats. Wij bieden verschillende soorten clouddiensten (bv. hybride of private), aansluitend op het doel dat wordt nagestreefd. Dit kan bijvoorbeeld kosten besparen, meer flexibiliteit of data recovery zijn.

Opdrachtgevers

Deze opdrachtgevers gingen jou voor

Icon-Ratho open-double-quote-sans-left
Icon-Ratho open-double-quote-sans-left

We zijn er.

VOOR EEN SECOND OPINION.

Twijfel je over de kennis of kunde van je huidige IT partij?
Vraag een gratis second opinion aan.