top of page
  • Foto van schrijverJoris van der Sligte

Bescherm jouw organisatie: doe mee aan de Security Awareness training met Phishing Simulatie

Een phishingmail, heb jij er wel eens een ontvangen? Ja? Dan ben je zeker niet de enige. Phishing is nog steeds een hele populaire vorm van cybercriminaliteit.

Bijna 70% van de Nederlanders heeft wel eens een telefoontje, e-mail- of ander bericht ontvangen dat (waarschijnlijk) van een oplichter was. Het meest effectieve wapen tegen deze vorm van cybersecurity is nog altijd menselijke intelligentie. En daar helpen wij jullie graag bij. 


Ontdek de kracht van beveiliging

Phishing is de oorzaak van 91% van alle datalekken, het komt steeds vaker voor en cybercriminelen worden steeds 'beter' in het maken van 'fake e-mails' die medewerkers oproepen tot een actie die leidt tot rampzalige gevolgen.

 

Onze Security Awareness Training met Phishing Simulatie is specifiek ontworpen om het bewustzijn van jouw medewerkers over beveiligingsrisico's te vergroten en hen te trainen in het herkennen en vermijden van phishingaanvallen. 

 

Wat kun je verwachten van de Security Awareness training? De training bestaat uit interactieve modules, awareness video’s en een realistische phishingsimulatie.  Het biedt de volgende voordelen:  1. Inzicht in beveiligingsrisico's.2. Herkenning van phishingaanvallen.3. Preventie- en reactiestrategieën.4. Interactieve phishing simulatie.5. Continu leren en verbeteren.

 

Download de gratis onepager

Wil je meer weten over de inhoud van de Security Awareness training? Download dan onze gratis onepager.


 

Joris is Security Officer en teamcoach van ons projectteam. Hij is expert op het gebied van netwerk- en systeembeheer en de beveiliging die hier mee gemoeid is. Hij begeleidt alle projecten bij onze opdrachtgevers en brengt deze tot een goed eind. Hij staat ook klaar als de puntjes nog niet helemaal op de i staan.

Comments


bottom of page