Even voorstellen: onze nieuwe collega's Cindy en Yori

DELEN

Yori en Cindy_536x281px

Cindy en Yori zijn op 1 mei bij ons begonnen. Cindy komt als Officemanager ons team versterken en Yori sluit zich aan bij het development team om de Ratho Manager en het Ratho Portaal weer verder door te ontwikkelen. Ze stellen zich graag aan je voor.


Cindy Leenaerts


Ik ben Cindy Leenaerts, 47 jaar en woon samen met mijn vriend, mijn 2 dochters en onze Border Collie in Eindhoven. 

Maandag 2 mei ben ik begonnen bij Ratho als Office Manager. De bedrijfscultuur, normen en waarden van het bedrijf spraken me erg aan. Daarnaast is de gedrevenheid en verbondenheid voelbaar, maar vooral ook het enthousiasme van de medewerkers die hier werken.

 

Ik houd van veelzijdigheid in mijn werkzaamheden, wat ik voldoende verwacht te krijgen bij Ratho in de functie van Office Manager. Mijn takenpakket is vrij breed. Van het ondersteunen van collega's bij het controleren van facturen, het samen bekijken en optimaliseren van de werkprocessen, tot diverse werkzaamheden op facilitair gebied.

 

Vanuit betrokkenheid en enthousiasme zal ik daar waar nodig en gewenst zoveel mogelijk ondersteuning en structuur gaan bieden. Een quote passend bij hoe ik in het leven sta is: "Accept what is, let go of what was, have faith in what will be."

Ik heb veel zin in om bij Ratho aan de slag te gaan!

 

Yori Garcia Rosario


Ik ben Yori, ik woon ik Eindhoven, en ik ben 22 jaar. Ik ben op 2 mei gestart als Software Developer, waarbij ik me vooral bezighoud met het programmeren van Ratho Manager en Ratho Portaal. Waar ik kan geef ik ook mijn inbreng in technische design beslissingen en UI (User Interface) beslissingen. Naast mijn 4 dagen werk bij Ratho studeer ik nog HBO ICT & Software Engineering

Ik heb vooral voor Ratho gekozen omdat toen ik met Remo tijdens ons gesprek onder de indruk was van hoe ver hij de Ratho applicaties heeft uitgebouwd met een klein team. Terwijl ik met hem sprak kreeg ik het gevoel dat ik in zijn team precies de ervaring in software ontwikkeling kan opdoen die ik zoek.

Verder vind ik het gewoon super motiverend dat de Ratho applicatie dagelijks door zoveel mensen wordt gebruikt, en ik vind het heel tof om te bedenken dat ik een applicatie ga maken die voor veel kinderen een soort portal gaat worden naar "serieus omgaan met computers". Ik herinner me nog dat ik toen ik klein was vaak naar de school software keek en me afvroeg hoe mensen dat ooit in elkaar hebben gezet, dus het is een gaaf idee dat ik diegene ben die die software die kinderen gebruiken nu maakt!

Ik ga mijn collega's en de opdrachtgevers helpen met een frisse blik op wat er al staat, met inbreng van mijn programmeer-ervaring in C# en Javascript. Waar ik denk dat het veel kan opbrengen, kom ik ook met ideeën over welke kant we het beste op kunnen met Ratho's software.

Ik loop momenteel met krukken omdat ik door een ongeluk, waarbij ik mijn rug heb gebroken, na de operatie een partiele dwarslaesie heb opgelopen. Dat betekent dat ik permanente schade aan mijn zenuwstelsel heb, en door verstoorde sturing van zenuwsignalen zal het lopen altijd zwaar voor me zijn. Maar het ongeluk was in oktober en ik ben gekomen waar ik nu ben: vanaf mijn benen niet kunnen bewegen of voelen tot nu lopen met krukken. Dus ik ben een heel eind gekomen met revalidatie, en het is verwacht dat er nog heel wat functieherstel aan komt! Verder ben ik niet zo lang geleden begonnen bij een rolstoelbasketbal vereniging waar ik elke week train, gave sport 😁 

Ik ben een fanatieke gamer! Ik hou vooral van JRPGs zoals Xenoblade, Fire Emblem, Pokemon en ik hou ook van fighting games (ik heb zelfs een arcade stick voor fighting games thuis!). Dus als iemand ooit zin heeft in een potje Street Fighter II laat maar weten 🤣