De Ratho Experience Day 2021 was weer een succes!

DELEN

Op vrijdagmiddag 5 november vond al weer onze 6e editie van de Ratho Experience Day weer plaats, wederom op de High Tech Campus Eindhoven. We merkten dat men zin had in een evenement aangezien dat voor iedereen ook lang geleden was. Mede hierdoor, maar uiteraard ook door de sprekers en onze trouwe leveranciers was het ook dit jaar weer een succesvol event te noemen waarbij we aanwezig waren met ruim 100 bezoekers uit het onderwijs en MKB. Lees vooral verder als je benieuwd bent wat je gemist hebt, de foto's wilt bekijken of de presentaties wilt bekijken of downloaden.

 

Dit heb je gemist

Traditiegetrouw begonnen we de dag met de keynote van Thomas Schepers waarin we samen terugkeken op het afgelopen jaar en de roadmap voor komend jaar bespraken. Daarna volgden de verschillende kennissessies die allemaal aansloten op het thema van dit jaar: Informatiebeveiliging

IMG_9549_1-1

Bekijk alle foto's

 

Alle sprekers deelden informatie waarmee je meteen de volgende werkdag mee aan de slag kon. In elk geval zijn er veel mensen 'wakker' geworden doordat ze nu weten wat er nog te doen is voor een (nóg) veiligere organisatie. Tussendoor en aan het einde van de sessies werd er goed gezorgd voor de inwendige mens.

Heb je een kennissessie gemist of wil je graag meer informatie? Je vindt meer informatie op deze pagina.

Wil je weten hoe veilig jouw organisatie is?


Het is niet meer zozeer de vraag óf je wordt gehackt, maar meer wanneer en dan kun je maar beter weten wat je moet doen (lees hier voor ook het blog van collega Wendy). Gebruik daarom onze kennis over informatiebeveiliging en zet ons in voor een Quickscan of Cyber security scan zodat je weet waar de 'gaten' in jouw IT-omgeving zitten en wat je nodig hebt om deze te dichten. We mogen er een aantal gratis weggeven dus wees er snel bij!

Doe mij zo'n gratis quickscan


De prijswinnaars!

Dit jaar waren er drie mooie prijzen te vergeven onder de aanwezigen tijdens de afsluitende borrel. Dell Technologies, één van de hoofdsponsors van deze editie, stelde dit jaar een Dell Latitude laptop beschikbaar gesteld.

Daarnaast had onze VoIP partner Gamma communications een bluetooth headset en een gratis 'Bellen via Teams' implementatie weg te geven. Alle prijswinnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen of is er contact geweest.

PHOTO-2021-11-10-10-31-53José Wijnheimer - Stichting Boom

 

Meer informatie of kennismaken?

Wil je meer informatie of wil je volgend jaar zelf deelnemen? Neem dan contact met ons op via telefoon 040 2370 426 of stuur een e-mail naar info@ratho.nl. Of vul ons contactformulier in.

Ik wil graag kennismaken