IT Support voor ZZP'er

Home >  Diensten >  Beheerde ICT diensten >  IT Support voor ZZP'er

IT Support voor ZZP'er - ook voor de zelfstandige IT support

Voor zzp'ers of kleine zelfstandigen wordt ICT als noodzakelijk kwaad gezien met veel lasten en weinig voordelen. Wij hebben hier een andere visie op! Lees verder óf kijk ook eens bij onze oplossing Zorgeloos.Online.

Juist binnen een kleine organisatie kan de inzet van adequate ICT werkplekbeheer zorgen voor een efficiëntere werkwijze. Om toegankelijk gebruik van ICT te garanderen, hebben wij een ondersteuningspakket samengesteld waarbij u voor een vast bedrag per maand terug kunt vallen op onze helpdesk voor ondersteuning bij eventuele problemen of vragen.

 

Welke zaken zitten er in dit pakket voor de ZZP'er?

Standaard zijn de volgende zaken opgenomen:

   • Ondersteuning conform een gedegen SLA vanuit onze service- en helpdesk.
   • Toegang tot onze gebruiksvriendelijke helpdeskportal.
   • Automatische updates van de antivirussoftware, Windows-updates en updates voor generieke applicaties (zoals Flash, Java en Adobe Reader).
   • Medewerkers die niet alleen kennis van zaken hebben, maar ook helder communiceren en met u meedenken.

 

Optionele zaken

Optioneel is het mogelijk om ook bijvoorbeeld de volgende zaken toe te voegen:

   • Office 365 platform
   • VoIP-oplossingen voor zzp'ers en kleine zelfstandigen

 

 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 040 2370 426 of interesse@ratho.nl. Of vul uw gegevens in via onderstaand formulier, dan nemen wij contact met u op.

Dit veld is verplicht om contact op te kunnen nemen

 

Door mijn 10 jaar lange ervaring als coach helpdesk kan ik als accountmanager een goede match maken tussen techniek, organisatieprocessen en de gebruiker. Ik geef afgestemd advies over de meest (kosten)effectieve inrichting van uw ICT. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact me me op. Ik ben er voor je!
Cas van der Steen

Cas van der Steen

085 007 7602 cas@ratho.nl

Helpdesk