De Greenhouse Group beschikt over eigen interne systeembeheerders. Van tijd tot tijd maken zij gebruik van onze mogelijkheid om samen te sparren en zo tot de beste oplossingen te komen. 

Advies aangaande hard- en software oplossingen 

Dagelijks beheren wij de gehele IT-omgeving voor meer dan honderd van onze opdrachtgevers zoals onderwijsorganisaties en MKB ondernemingen. Door deze variëteit aan IT-omgevingen hebben wij ruime ervaring en de juiste expertise in ons vakgebied. Ratho biedt naast een compleet beheerpakket, ook maatwerk oplossingen op het gebied van bijvoorbeeld licentieadvies, netwerkinfrastructuur en documentbeheer.  

Aerohive WiFi netwerken 

Ratho is partner van Aerohive Networks. De professionele Wi-Fi oplossingen van Aerohive Networks onderscheiden zich door het controller-loze concept waarbij de intelligentie in de Access Points zelf zit. Omdat er geen aparte controller nodig is kunt u een interessante kostenbesparing realiseren. De geïntegreerde MDM-oplossing (Mobile Device Management) zorgt op smartphones en tablets voor beveiliging, monitoring, beheer en ondersteuning.

Cyberoam beveiligingsoplossingen

PC’s, thin clients, tablets en Smartphones worden tegenwoordig allemaal door elkaar gebruikt en maken daarmee computernetwerken steeds complexer qua beheer en qua beveiliging. En ondanks de toename van bedreigingen van buitenaf door steeds veranderende (virus en spam) aanvallen, blijft de gebruiker binnen het netwerk de grootste bedreiging; bewust of onbewust kunnen gebruikers zeer veel schade aanrichten middels verkeerd gebruik van eerder genoemde devices. 

Als de UTM van Cyberoam binnen uw netwerk is geïnstalleerd, vormen deze aanvallen van binnen- en buitenaf, geen gevaar meer. Bovendien kunt u dankzij de uitgebreide logging en reporting tools van Cyberoam precies zien wat gebruikers zo allemaal doen op het netwerk.

 


Linkedin Twitter Facebook youtube