Hans Struijk Fietsen maakt gebruik van ons OndersteunendBeheer concept in combinatie met de cloud omgeving Office 365 van Microsoft en onze co-locatie mogelijkheden van ons Private Datacenter binnen de datacenters van Interconnect in Eindhoven en Den Bosch.  

Ondersteunend Beheer

Het Ondersteunend Beheer concept is gericht op organisaties die tegen een lage vaste vergoeding terug willen kunnen vallen op onze professionele ondersteuning. Vaak zijn dit organisaties waar zelf nog IT personeel aanwezig is en wij zorg dragen voor de opvang in het geval van drukte/ziekte/vakantie, maar ook indien er organisatie nog niet gereed is om het gehele IT beheer uit te besteden is dit de ideale oplossing om later door te groeien naar ons Totaal Beheer concept.

Standaard wordt dit beheerconcept voorzien van een 8-uurs SLA, maar u heeft ook de optie om voor een 4-uurs SLA te kiezen. 

Microsoft Office 365

Binnen de Office 365 omgeving van Microsoft wordt de mogelijkheid geboden om de complete e-mail afhandeling voor uw organisatie uit te voeren. U kunt vervolgens via de gebruiksvriendelijke webmail niet alleen uw e-mail, maar ook uw agenda, contactpersonen en meer beheren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om gebruik te maken van de Windows Outlook client die lokaal op uw werkplek geinstalleerd staat. Lees hier meer over wat u met Office 365 kunt>>

Co-locatie binnen de Private Datacenter omgeving van Ratho 

Binnen de twee datacenters van Interconnect in Eindhoven en Den Bosch beschikken wij over een zogenaamde Private Datacenter omgeving. Dit houdt in dat wij over eigen racks beschikken die enkel voor ons toegankelijk zijn waarbinnen wij onze en uw apparatuur kunnen plaatsen.

Tussen deze twee locaties beschikken wij over een eigen glasvezelverbinding om zodoende de mogelijkheid te bieden om omgeving geografisch redundant te kunnen plaatsen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid het externe dataverkeer op beide locaties te ontsluiten via ons redundante firewall platform. Zodoende wordt het dus mogelijk om uw omgeving volautomatisch over te laten schakelen naar de secundaire locatie indien zich er een storing op de primaire locatie voordoet.

Doordat wij deze functionaliteit en faciliteiten geschaald aankopen, kunnen wij dit kostentechnisch zeer aantrekkelijk aanbieden. 


Linkedin Twitter Facebook youtube