De Kleine Wereld neemt Totaal Beheer bij ons af, waarbij gebruik gemaakt wordt van de mogelijkheid om de complete serveromgeving, de benodigde licenties én het beheer voor een vast bedrag in de maand af te nemen. Hierbij is het dus niet meer nodig om investeringen in serverhardware of softwarelicenties te doen. Daarnaast hebben wij de website ontwikkeling verzorgd alsmede inmiddels ook de telefonie via VoIP.

Totaal Beheer 

Het Totaal Beheer is ons beheerconcept waarmee voor een vast bedrag per maand het complete IT beheer aan ons uitbesteed wordt. Ook wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook de complete infrastructuur, zowel hardware op locatie als servers binnen het datacenter en bijbehorende licenties, als onderdeel dit beheerconcept af te nemen. Dit alles voor een vast bedrag per maand waarmee de complete IT infrastructuur gemakkelijk te budgetteren is en geen ongewenste verrassingen meer oplevert. 

Het grootste voordeel wat hiermee behaald wordt, zit hem niet alleen in de voorspelbaarheid van de kosten, maar juist ook in de flexibiliteit waarmee IT nu toegepast kan worden binnen de organisatie. Een van de eigenschappen van deze opzet is namelijk dat er maandelijkse zowel naar boven, als naar beneden geschaalt kan worden. Met name ook voor organisaties die te maken hebben met sterke seizoensinvloeden is dit een zeer aantrekkelijke vorm van het uitbesteden van de IT; de kosten zijn er enkel wanneer ook daadwerkelijk mensen aan het werk zijn en dus er ook inkomsten tegenover staan.

Website ontwikkeling

In samenwerking met uw eigen reclamebureau of vormgever, kunnen wij een professionale website realiseren op basis van het gebruiksvriendelijke beheersysteem Umbraco. Indien u zelf geen vast reclamebureau of vormgever heeft, bieden wij echter de mogelijkheid om dit ook voor onze rekening te nemen. Hierdoor krijgt u de beschikking over een unieke website, dus niet op basis van voorgedefinieerde templates, die geheel aan uw wensen aangepast kan worden maar toch heel betaalbaar blijft. 

Digitale telefonie via VoIP 

Met behulp van digitale telefonie via VoIP bespaart u niet alleen maandelijkse kosten, maar hoeft u ook geen hoge investeringen meer in een telefooncentrale te doen. Daarnaast krijgt u met VoIP de beschikking over meer functionaliteit, maar ook de mogelijkheid om meerdere locaties aan elkaar te koppelen, onderling gratis te bellen en mobiele telefonie compleet te integreren. 

 


Linkedin Twitter Facebook youtube