Thuis in verzekeringen maakt gebruik van ons Totaal Beheer voor ZZP'ers en kleine zelfstandigen. Daarnaast hebben wij de website voor Bob ontwikkeld op basis van het standaard framewerk Umbraco. 

Totaal Beheer voor ZZP'ers en kleine zelfstandigen

Het Totaa lBeheer voor ZZP'ers en kleine zelfstandigen is een variant van ons Totaal Beheer wat specifiek gericht is op startende zelfstandigen of kleine ondernemers die geen eigen server benodigen.

Hierbij wordt de IT volledig opgezet in de cloud omgeving van Office 365 van Microsoft. Daarnaast worden alle werkplekken van onze beheersoftware voorzien waarin naast een antivirus pakket van Bitdefender, ook alle (beveiligings)updates aan het besturingssysteem en alle gangbare randapplicaties volautomatisch beheerd worden. Via deze beheersoftware kunnen de medewerkers van onze service- en helpdesk daarnaast direct met u meekijken in het geval van problemen of vragen over uw systeem.

Evenals het volwaardige TotaalBeheer pakket, wordt ook bij de afgeleide hiervan voor een vast bedrag per maand het complete IT beheer aan ons uitbesteed. De ondersteuning vanuit service- en helpdesk voor het verhelpen van storingen en beantwoorden van uw vragen is hierbij kosteloos inbegrepen.

Standaard wordt dit beheerconcept voorzien van een 8-uurs SLA, maar u heeft ook de optie om voor een 4-uurs SLA te kiezen. 

Een professionele website met gebruiksvriendelijke beheersysteem 

Op basis van het gebruiksvriendelijke open-source beheersysteem Umbraco,realiseren wij uw nieuwe professionele website. Hierbij werken wij samen met uw huidige vormgever of kunt u gebruikmaken van onze eigen professionele vormgever, die zorg draagt voor de vormgeving van uw nieuwe website. Als u dit wens stellen wij uw website beschikbaar en zorgen voor de bijbehorende domeinnamen waarop uw deze beschikbaar moet zijn.    


Linkedin Twitter Facebook youtube